Contact

Artistieke coördinatie: Zoë Demoustier, Annemie Boonen

Website en vormgeving: Tinzi Fonteyne

Instagram pagina: Lahja Demoustier

Deze site is er voor jou. We nodigen je uit om jouw verhaal te delen in tekst of beeld:

Getuigenissen

Wil je ons een tekst toesturen om te publiceren op de website en/of instagram pagina en voor gebruik in Beating Choir/Choeurs Battants?

Dat kan hier

 

Beelden

Op de home pagina vind je teksten waarbij nog geen illustratie staat. Wil je een illustratie maken bij een van deze teksten of ons een eigen beeld toesturen om te publiceren? 

Stuur ons een bericht 

 

Instagram

Via de Instagram pagina kan je je verhaal ook vertellen in de vorm van dans, muziek, film,... #CreativeInSolitude

 

Pers

Wil je een persmap ontvangen?

Stuur Zoë een bericht 

Bio

Zoë Demoustier (1995) is choreograaf, theatermaker/performer. Ze studeerde aan de Mime Opleiding Amsterdam, aan het RITCS Brussel en de Universiteit Leuven. Zoë creëert eigen werk en werkte de afgelopen jaren samen met o.a. Kabinet K, David Weber Krebs, Michiel Vandevelde, Alma Söderberg, Iris Bouche, Marcelo Eveline, Shila Anaraki & Danielle van Vree. Het lichaam en beweging vormen telkens het uitgangspunt van haar beeldende documentaire voorstellingen. Door middel van beweging maakt ze linken naar actuele en maatschappelijke thema's. Zoë heeft een affiniteit voor het werken met kwetsbare groepen en met 'atypische performers' als kinderen, jongeren, dansers met een beperking. Als docent en maker staat ze nauw in contact met jongeren via plekken als fABULEUS, Bronks, Passerelle, OKAN, Kopergietery, Kabinet K en Danscentrum Aike Raes.